Az mForm leegyszerűsíti és felgyorsítja az üzleti adatok terepről való begyűjtését és a központba való eljuttatását

Mobil alkalmazás, amely segítségével könnyedén rögzítheted az üzleti adatokat, így a papír munkát teljesen kiküszöbölheted.

Minden kérdésedet megválaszoljuk!

Web alkalmazás, amely segítségével létrehozhatod a munkalapjaidat, és itt találod a begyűjtött adatok összesítéseit is.

Mobil alkalmazás, amely segítségével könnyedén rögzítheted az üzleti adatokat, így a papír munkát teljesen kiküszöbölheted.

Web alkalmazás, amely segítségével létrehozhatod a munkalapjaidat, és itt találod a begyűjtött adatok összesítéseit is.

Minden kérdésedet megválaszoljuk!

Az mForm a megfelelő megoldás számodra

  • ha kiszállós tevékenységeid vannak
  • ha munkalapokon kell rögzítened a tevékenységeidet
  • ha ügyfelek részére végzel karbantartó, üzemeltető tevékenységeket
  • ha szervizelést kínálsz ügyfeleidnek
  • ha a helyszínen kell dokumentálnod a munkádat

Kiszámoltad már, hogy mennyit költesz papírokra?

mForm Mobil Alkalmazás

Rögzítsd az adatokat mobil eszközökkel!

Az mForm mobil alkalmazása segítségével a céges felhasználók könnyedén kitölthetik a munkalapokat, amelyek a mobil eszközöknek köszönhetően képekkel és GEO lokáció adatokkal is kiegészíthetők. Az eltárolt adatokat az alkalmazás automatikusan beküldi a központi szerverre.

mForm Munkaszervező

Írj ki munkalapokat a csapatodnak!

Az mForm munkaszervezője segítségével a munkalapokat már a központban létrehozhatod, és kitöltheted előre az már ismert mezőket. Az egyes csapattagokhoz rendelhető munkalapokon már csak a hiányzó adatokat kell rögzíteni.

mForm Riportok és Exportok

Kérj ki naprakész összesítéseket!

Az mForm által összegyűjtött adatok naprakészen elérhetőek a riport felületen keresztül. Az adatok kikérhetők Excel (XLS, CSV) formátumban is, amelyek készen állnak a további elemzésre. Az adatkikérésnél szűrési feltételekkel adhatod meg a vizsgált adatok halmazát.

mForm Űrlap tervező

Készíts saját struktúrájú űrlapokat!

Az mForm űrlap tervezője segítségével saját struktúrájú űrlapokat hozhatsz létre és küldhetsz ki a céges felhasználóknak. A 12 mezőtípusból tetszőlegesen összeállított űrlapjaid automatikusan töltődnek rá a csapatod mobil eszközeire.

Rugalmas Adatkezelés

Fejleszd a folyamataidat folyamatosan!

Az mForm adatkezelési megoldása lehetővé teszi, hogy a beküldött adatokból tanulva módosításokat hajts végre az űrlapok szerkezetén anélkül, hogy a korábbi adatok használhatósága sérülne. A módosítást azonnal kiküldheted, és a csapat már az új űrlapokkal fog dolgozni.

API integráció

Az mForm egyszerűen összeköthető vállalati rendszereiddel. Az API segítségével létrehozhatsz új munkalapokat, és lekérdezheted a beküldött adatokat akár teljesen automatizáltan.

Tömeges műveletek

A munkalapokat nem csak egyesével, hanem tömegesen is menedzselheted. Ennek segítségével nagymennyiségű munkalap is könnyedén kezelhető, akár Excel formátumból importálható. 

Egyedi PDF nyomatok

Olyan digitális munkalapokat szeretnél, amilyen eddig papíron volt? Elkészítjük Neked minden munkalap sablonhoz az elvárásaidnak megfelelő megjelenésű PDF nyomatot.

Következő lépés: kérj egy 30 perces személyes bemutatót!